Aktualno Županija

“Rekonstrukcija gradskog sustava” ide dalje: Mandić dobio dvoje novih pročelnika, Gradsko vijeće mora birati novog predsjednika

foto ilustracija

“Rekonstrukcija gradskog sustava”, kako ju je gradonačelnik nazvao prije nekoliko mjeseci, odnosno, smjene i zamjene direktora i pročelnika u Karlovcu su nastavljene i Damir Mandić ima dvoje novih pročelnika.

Pročelnik Ureda gradonačelnika je Stjepan Mrežar, dugogodišnji zaposlenik Gradske uprave, bivši pročelnik za financije, diplomirani ekonomist, a pročelnica Upravnog odjela za razvoj grada i EU fondove Marijana Tomičić, magistrica i diplomirana politologinja, aktualna predsjednica Gradskog vijeća i zaposlenica Razvojne agencije.

Da će upravo oni biti pročelnici ljetos ustrojenih upravnih odjela, dalo se naslutiti odavno, o čemu je i KAportal pisao i njihovim je izborom – Mrežar je bio jedini kandidat za mjesto pročelnika Ureda gradonačelnika, dok je Tomičić imala dvoje protukandidata – skoro pa okončana priča o novim pročelnicima. Jer natječaj za trećeg pročelnika, onog za gospodarstvo, bit će ponovljen.

Marijana Tomičić

– Za pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam nije pristigla niti jedna potpuna i uredna prijava, stoga je natječaj i poništen. Onog trenutka kada natječaj bude objavljen bit će i vidljiv javnosti, odgovorili su nam iz Gradske uprave.

A kad bude završen, Mandić će dobiti četvrtog novog pročelnika u nekoliko mjeseci jer je prije Mrežara i Tomičić u Gradsku upravu na mjesto pročelnice UO za poslove provedbe dokumenata prostornog uređenja, s mjesta direktorice Čistoće, došla Josipa Škrtić Pucarević. (KAportal)