Aktualno Županija

Nakon prodaje udjela u Cestama i Radio Karlovcu, Županija prodaje i dionice Vodoprivrede

Nakon što je pronašla kupce za svoje udjele u Hrvatskom radio Karlovcu i Cestama Karlovac, Karlovačka županija nastavlja se “rješavati” udjela u tvrtkama, a preostala je još Vodoprivreda Karlovac d.d.

Kao što smo već pisali Županija je na prodaju ponudila i 20,43 posto udjela u Vodoprivredi Karlovac, za koji je početna cijena 5,155.000 kuna. Prije dva dana je objavljen javni poziva za kupnju dionica u ovom dioničkom društvu.

– Pozivaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe na podnošenje ponuda za kupnju dionica trgovačkog društva Vodoprivreda Karlovac dioničko društvo za projektiranje, izgradnju i održavanje vodnih građevina i građevinarstvo, sa sjedištem u Karlovcu, Obala Franje Račkog 10. Dionice su vlasništvo Karlovačke županije koji postupak prodaje javnim prikupljanjem ponuda započinje objavom javnog poziva za prikupljanje ponuda, stoji u pozivu.

Rok za podnošenje ponuda je do 15. studenog a svi zainteresirani mogu prije toga pogledati ponudbenu dokumentaciju te “skenirati” stanje društva, a ako se žele natjecati treba uplatiti i polog. Iznosi najmanje 2 posto od početne cijene, odnosno 103.100,00 kuna. (KAportal.hr)