Osumnjičen je za još desetak razbojstava u metropoli

JUTARNJI PRVI DOZNAJE: UHIĆEN PLJAČKAŠ POŠTE U SREDIŠĆU, RIJEČ JE O POLICAJCU! Osumnjičen je za još desetak razbojstava u metropoli

Nedugo nakon pljačke policija je uspjela indentificirati pljačkaša koji je jučer oko 8,20 sati ujutro opljačkao poštu u Ulici Ivana Šibla, u novozagrebačkom naselju Središće, te se navodno radi o aktivnome policajcu zagrebačke policije.
Premda je kriminalistička istraga još u tijeku, kako neslužbeno doznajemo, osumnjičenika, inače djelatnika temeljne policije u jednoj postaji na području Zagreba, njegovi kolege su uspjeli povezati s još desetak razbojstava na području Zagreba.
Čitava priča se počela odmotavati kada je pljačkaš nakon što je s plijenom napustio poštu pobjegao u obližnji Kaufland, međutim tamo su ga uočili zbog njegovih nervoznih kretnji. Jedan od djelatnika je pozvao policiju, a oni su gledajući snimke nadzornih kamera iz pošte uočili kako je riječ o osobi u istoj odjeći kao maskirani pljačkaš pošte.
Nemalo su se, i neugodno, iznenadili kada su vidjeli da im je u pitanju mlađi kolega. On je ubrzo uhićen, a na ispitivanju se klupko počelo dodatno razmotavati, te su kriminalisti utvrdili kako mu ovo nije prvo razbojstvo već to radi dulje vrijeme.

Kako im je priznao, imao je tešku ovisnost o kocki, odnosno o kladionicama te se vremenom počeo zaduživati, a dugove nije mogao vraćati. (jutarnji.hr)

Facebook Comments