Policija spriječila sukob navijača

Zagrebačka policija izvijestila je da je spriječila sukob navijača, ali i da je od 14 pripadnika Torcide privedenih u subotu nakon napada na Klub navijača Dinama BBB u Držislavovoj ulici, devetoricu prijavila za naročito drsko ponašanje, za što mogu biti kažnjeni novčano, ali i zatvorskom kaznom.

U jutarnjim satima u Ulici kralja Držislava od strane više osoba došlo je do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu te do oštećenja ulaznih vrata Kluba navijača Dinama BBB.
Policija je izvijestila da je nakon napada Hajdukovih na klub Dinamovih navijača pravovremenom i koordiniranom akcijom zadržano 14 pripadnika Torcide i privela ih na kriminalističko istraživanje u policijsku postaju.
Na splitskom području policija je potom uz sudski nalog pretražila domova osumnjičenih i pronašla razne predmete pogodne za napad i ozljeđivanje, pirotehnička sredstva te signalni pištolj.
Osim toga kod 27-godišnjaka je zaplijenjeno 130 grama marihuane, kod 25-godišnjaka četiri signalne baklje, dok je kod 23-godišnjaka pronađen revolver Starter čiju nabavu nije prijavio nadležnom tijelu.(hrt)

Facebook Comments