Aktualno OG sada Ogulin

Kod Ogulina uhvaćen 31-godišnjak – vozio pod utjecajem alkohola od 2,09 g/kg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Duga Resa) i jedna prometna nesreća s lako ozlijeđenom osobom.
Jutros u ranim jutarnjim satima nepoznati počinitelj je u Karlovcu, Gradskoj četvrti Zvijezda, provalio u osobni automobil vlasništvo 24-godišnjaka te otuđio dokumente i manju količinu novca.

Sinoć oko 21.15 sati, na državnoj cesti kod Krnjaka policijski službenici su utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,94 g/kg, upravlja 37-godišnjak. Također jutros oko 00.25 sati na županijskoj cesti kod Ogulina policijski službenici su utvrdili da osobnim automobilom ogulinskih registracijskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,09 g/kg, upravlja 31-godišnjak. Vozači su isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije. Protiv njih će nadležnom prekršajnom sudu biti proslijeđen optužni prijedlog.