Aktualno OG sada Ogulin

I ove godine upaljena pila humanosti!

Rukometni klub Ogulin sinoć je, već tradicionalno,  organizirao  humanitarnu akciju “Pali pilu humanosti”, u sklopu koje je  odigrana  utakmica protiv Gospića. I ovom prigodom ogulinski su rukometaši željeli pomoći potrebitima, te su  prikupljali  prehrambene proizvode koje će podijeliti socijalno ugroženim stanovnicima i tako im bar donekle uljepšati predstojeće blagdane.

Košara puna artikala dočela  je posjetitelje odmah na ulazu, a u holu se dijelilo kuhano vino i čaj, koje su  osigurali “Marche” i Zoran Matasić, te su se prodavale  majice sa  popularnim natpisom  “Pali pilu, kurblaj, kurblaj”.

Svi posjetitelji imali su priliku sudjelovati u tomboli,  a  najmlađe je posebno razveselio dolazak Djeda Božićnjaka koji je darovao sve članove kluba.

Rukometaši Ogulina ovakve akcije organiziraju već godinama, nastojeći potaknuti sve druge da u dane blagdana daruju i obraduju one koji su pomalo zaboravljeni.

Kako doznajemo, ovom prigodom skupljena je veća količina prehrambenih proizvoda i to  za petnaestak socijalno ugroženih starijih stanovnika.

Rukometni klub Ogulin zahvaljuje se svim sponzorima i posjetiteljima koji su pokazali humanu crtu Ogulina, a akciju je podržao i gradonačelnik Dalibor Domitrović, koji nije propustio pogledati utakmicu.