Aktualno OG sada Ogulin

Otvorenje prvog ogulinskog klizališta!

Svečano otvorenje 1. klizališta u Ogulinu na otvorenome, bit će upriličeno  u petak, 21.12. 2018. na Crvenom igralištu u Ogulinu.

Svečani program će otvoriti ogulinske i samoborske  mažoretkinje, te članovi Jagor benda, djevojčice koje su nastupale na humanitarnom koncertu Jagor u Ogulinu, te su za ovu prigodu posebno uvježbale božićni repertoar.

Pripremni radovi i montaža klizališta odvijaju se već nekoliko dana i sada je sve spremno za početak rada prvog klizališta u našem gradu. Simboličnim rezanjem vrpce otvorit će ga gradonačelnik Dalibor Domitrović. Program otvorenja klizališta započet će u 18:00 sati glazbenim programom, a svoj prvi nastup održat će i polaznici EP1 Tradicijske glazbene note u suvremenom ruhu pod vodstvom Joška Ćalete.  Program otvorenja vodit će Dubravko Dragičević.

Klizalište će biti otvoreno sve do 13. siječnja iduće godine,  svaki dan od 10:00 do 13:00 i od 16:00 do 20:00. Petkom i subotom će raditi do 21:00 sati, za Božić i Novu godinu neće raditi, a na Badnjak i Staru Godinu radit će  od 10:00 do 13:00 sati.

Sat klizanja koštat će 10 kuna, a klizaljke će se mogu iznajmiti na samom klizalištu po cijeni od 10 kuna po satu.