Ogulin dobio prvo klizalište!

Svečano otvorenje 1. klizališta u Ogulinu na otvorenome, upriličeno je večeras na Crvenom igralištu u Ogulinu. Mnoštvo malih i velikih Ogulinaca okupilo se kako bi svojim dolaskom uveličali otvorenje prvog ogulinskog klizališta, koje su mnogi željeli godinama. Ponavljali su to i večeras i uglavnom smo od svih mogli čuti samo riječi hvale za ovu inicijativu.

Svečani program su otvorile ogulinske i samoborske  mažoretkinje, kao i članovi Jagor benda, djevojčice koje su nastupale na humanitarnom koncertu Jagor u Ogulinu, te su za ovu prigodu posebno uvježbale božićni repertoar pjesama. Pozdravne riječi okupljenima uputila je direktorica Turističkog ureda Sonja Drašković, a simboličnim rezanjem vrpce klizalište je otvorio gradonačelnik Dalibor Domitrović. Potom se i sam “provozao” na ledu, u pratnji supruge Glorije, te pokazao da uz sve do sada pokazane vještine, zna  i klizati.

Svoj prvi nastup imali su i polaznici EP1 Tradicijske glazbene note u suvremenom ruhu pod vodstvom Joška Ćalete.  Program otvorenja vodio je Dubravko Dragičević, a medijski pokrovitelj je Radio Ogulin koji je direktno prenosio program otvorenja.

Klizalište će biti otvoreno sve do 13. siječnja iduće godine,  svaki dan od 10:00 do 13:00 i od 16:00 do 20:00. Petkom i subotom će raditi do 21:00 sati, za Božić i Novu godinu neće raditi, a na Badnjak i Staru Godinu radit će  od 10:00 do 13:00 sati.

Sat klizanja koštat će 10 kuna, a klizaljke će se mogu iznajmiti na samom klizalištu po cijeni od 10 kuna po satu.

Facebook Comments