‘Moraš biti velika faca da sa 808 preferencijalnih glasova postaneš šef Sabora’

BIVŠI SAVJETNIK GRABAR-KITAROVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE JANDROKOVIĆA ‘Moraš biti velika faca da sa 808 preferencijalnih glasova postaneš šef Sabora’

Nakon što je predsjednik Sabora Gordan Jandroković oštro napao potez bivšeg savjetnika predsjednice Kolinde Grabar Kitarović nakon što je smijenjen s te dužnosti, kratko se oglasio i sam Mate Radeljić.
– Tko o čemu, Gordan Jandroković i izbornom legitimitetu. Moraš biti velika faca da sa 808 preferencijalnih glasova postaneš predsjednik Sabora”, odgovorio je Mate Radeljić na Jandrokovićeve prozivke .

Podsjetimo, Radeljić je u priopćenju nakon smjene naveo da mu je agent SOA-e prijetio zaletavanjem automobilom u njega ukoliko bude radio protiv predsjednice nakon što ode iz njenog Ureda.

Jandroković ga je danas oštro napao.

– Neprimjereno je i neobično da jedan od savjetnika predsjednice dovodi u pitanje njenu odluku da ga razriješi. Ponaša se kao dužnosnik s izbornim legitimitetom, a imenovala ga je predsjednica. Njeno je pravo imenovati i razriješiti, poručio mu je šef Sabora. (jutarnji.hr)

 

Facebook Comments