Aktualno OG sada Ogulin

Dječji doček Nove godine sigurno će mnogi pamtiti!

Ove godine je, po drugi put u našem gradu, održan Dječji doček Nove godine. Trg kod golubice bio je prepun veselih dječjih lica, raspjevanih mama, tata, djedova i baka!  Turistička zajednica Grada Ogulina na čelu sa Sonjom Drašković i svi oni koji su dali svoj doprinos u organizaciji, zaslužuju samo pohvalu!

Sve je počelo već u 11 sati.  Minutu prije podneva počelo se s  odbrojavanjem, a ulazak u Novu godinu obilježen je  velikim vatrometom konfeta točno u podne!   Za sve posjetitelje je pripremljena  i bogata  tombola s brojnim  nagradama, od besplatnih karata za klizalište do slatkih paketića, koje su dobili svi mališani koji su ovom prigodom pjevali i sudjelovali u nagradnim igrama. Mališani su se, što je bilo jako simpatično, sami javljali u želji da i oni nešto otpjevaju, a svi su dobili zasluženi pljesak, kao i voditelji Dubravko Dragičević i Miro Turković.

Pozdravne riječi i čestitke za Novu godinu svima su uputili Sonja Drašković iz T Ogulin i Dalibor Domitrović, gradonačelnik  grada Ogulina, koji je bio pokrovitelj manifestacije.

Ovom su prigodom u zrak su pušteni baloni dobrih želja, na kojima su mališani ispisivali svoje poruke i čestitke.Svima njima gradonačelnik je obećao besplatno klizanje zadnjeg dana klizališta, 13. siječnja 2019.