Strašna nesreća kod Brinja: Trogodišnjakinja smrtno stradala pod kotačima kombija iz Ogulina, dijete se istrglo roditeljima iz ruku

Subota je donijela novu tragediju i nastavila stravičan niz nesreća u 2019. godini. Policijska uprava ličko – senjska upravo je izvijestila o prometnoj nesreći u mjestu Jelvica kod Brinja u Lici.

Tamo je, navodi policija, u naletu kombija smrtno stradalo dijete, tek trogodišnja curica. Djetetu se pokušala dati prva pomoć, no nažalost, nije joj bilo spasa, pa je preminula na putu do bolnice.

Po pisanju portala GSpress, do nesreće je došlo kada se djevojčica istrgla iz ruku roditelja i podletjela pod kotače kombija ogulinskih registracijskih oznaka. Dogodilo se to u trenutku kada je vozač (30 g.) upravo pokrenuo vozilo. Dijete je teško ozlijeđeno pred očima nemoćnih roditelja, ali je preminulo na putu do bolnice. Zbog težine ove tragedije na mjesto događaja ubrzo je stigla ekipa Županijskog državnog odvjetništva kako bi izvršila očevid.

GSpress neslužbeno doznaje kako je riječ o kombiju jedne pekarske tvrtke iz Ogulina. Vozač je jutros dopremio rođendansku tortu jednoj obitelji ispred čije kuće je i bio parkiran kombi. Nakon isporuke torte vozač je pokrenuo kombi i u tome trenutku djevojčica se u igri našla pod kotačima.

Što se točno događalo u selu Jelvica i kako se trogodišnje dijete našlo na cesti, pokazat će policijski očevid koji slijedi. Kako je najavljeno, na mjesto nesreće će izaći županijska državna odvjetnica.(KAportal)

Facebook Comments