Aktualno OG sada Ogulin

Ogulinski SDP-ovci održali tiskovnu i poručili: “Dosta je neistina i laži”

Nakon dužeg vremena održana je jedna konferencija za novinare i to SDP-ova. Ljutiti objavama na društvenim mrežama Anđelke Salopek, dugogodišnje istaknute članice HDZ-a, ravnateljice O.Š. „I.B.Mažuranić“, predsjednice KUD-a „Klek“ Ogulin, predsjednice MO Sveti Jakov i predsjednice HDZ-ove zajednice žena „Katarina Zrinski“, odlučili su se i službeno obratiti javnosti.

Konferenciji su nazočili predsjednik SDP-a Dalibor Domitrović, njegovi zamjenici Daniel Vukelja i Bojan Prebežić, te članica Gradskog odbora Ivana Salopek Šumonja.

U uvodnoj riječi Dalibor Domitrović je naglasio kako su maske pale i kako se sad jasno vidi da HDZ podržava DSS, a nakon objava niza neistina i laži morali su, kazao je, konačno reagirati.

“Izgleda da se politika i u posljednjih godinu dana vodila u mračnim  sobama punim dima”-zaključio je gradonačelnik,  a što je sve ovom prigodom rekao, pogledajte u našem video prilogu:

SDP-ovci su novinarima podijelili i objavu u kojoj su se oni izjasnili o postupcima Anđelke Salopek, a u njoj stoji:

“Kad se ne bavi dijeljenjem milostinje građanima Hrvatske od kojih je HDZ napravio siromahe, onda Anđelka Salopek gazi hrvatske zakone, širi dezinformacije, laži i malodušje. Anđelka Salopek je za prošle izbore za vijeće MO Sveti Petar – Puškarići grubo kršila izborni zakon na način da nije poštivala izbornu šutnju već je putem društvenih mreža širila HDZ-ovu političku propagandu. Sada ponovno širi DSS-ovu i HDZ-ovu političku propagandu, pokušavajući ocrniti gradonačelnika Ogulina, a isto tako i državne institucije koje prikazuje nesposobnima. Širenjem laži među građanima izaziva nepovjerenje u državu, državne institucije i demokratski sustav.

Da uistinu radi u dobroj vjeri i da ima istine u objavama koje distribuira sve nezakonite radnje o kojima ima saznanja prijavila bi DORH-u, policiji i USKOK-u što joj je uostalom i zakonska obveza. Međutim već je konstatirana lakoća kojom Anđelka Salopek krši zakone Republike Hrvatske”- istakli su sinoć na pressici ogulinski SDP-ovci.