Aktualno OG sada Ogulin

Mučna situacija za sve korisnike proračuna

Nakon kraće stanke zbog blagdana, danas je u uredu gradonačelnika održana koordinacija sa direktorima i ravnateljima gradskih poduzeća i ustanova. U uvodnoj riječi gradonačelnik Dalibor Domitrović osvrnuo se na aktualnu političku situaciju u gradu, naglasivši da se uskoro očekuje dolazak povjerenice za Gradsko vijeće, te da je donijeta Odluka o financiranju nužnih rashoda, koja će vrijediti sve do donošenja novog proračuna. Kad će to biti i kad će se održati izbori ne zna, jer odluku donosi Vlada RH. Sve do tada financirat će se samo ono što je nužno, a velik  problem jer to što stoje planirani projekti.

Svjesni situacije u kojoj smo se našli, direktori i ravnatelji iskazali su razumijevanje, uz nadu da će se izbori održati što prije i da će se uskoro donijeti proračun.

Sastanku su nazočili predstavnici Poduzetničke zone, Javne vatrogasne postrojbe, Knjižnice i čitaonice, Radio Ogulina, Pučkog otvorenog učilišta, Zavičajnog muzeja, Dječjeg vrtića Bistrac, Turističke zajednice, Ivanine kuće bajke, Vodovoda i kanalizacije, Stambeno komunalnog gospodarstva i Sportske zajednice grada Ogulina.