Aktualno OG sada Ogulin

Svečano otvoren Europe Winter Cup U12

Po prvi put u povijesti Hrvatska je domaćin Europe Winter Cupa U12. Posebna čast pripala je našem gradu i Teniskom klubu Ogulin koji je organizator natjecanja Zone A.

Europe Winter Cup odigravati će se u ogulinskoj teniskoj dvorani od danas do nedjelje,  2019. godine, a  prijavile su se ukupno 33 reprezentacije. Kvalifikacijska skupina, koja  se okupila u Ogulinu, sastoji se od osam reprezentacija: Hrvatska, Švicarska, Italija, Moldavija, Srbija, Slovačka, Poljska i Slovenija.

Za našu reprezentaciju iz Hrvatske nastupa i mladi Ogulinac,  11-ogodišnji  Anton Stipetić.   Reprezentacije koje osvoje 1. i 2. mjesto ostvarit će pravo na plasman u završni turnir koji će se održati u Češkoj. Inače, preostalih 25 reprezentacija podijeljene su u još tri kvalifikacijske skupine, a mečevi  se igraju u Češkoj, Latviji i Danskoj.

Pokrovitelji ove smotre vrhunskog tenisa za dječake do 12 godina su Hrvatski teniski savez, Grad Ogulin i Karlovačka županija, a na svečanom otvorenju tenisače su pozdravili predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić, saborski zastupnik Tomislav Lipošćak i gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović, koji je i otvorio natjecanje.