Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

MAJKA PRETUČENE ZADRANKE OBJAVILA PRIJETNJE KOJE JE PRIMILA NJEZINA KĆI U potpisu je ‘prijatelj od Daruvarca’: ‘Sada se, mala, pripremi za smrt’

Zadranka Ana Gurlica, majka 18-godišnjakinje koju je ovoga ljeta brutalno pretukao Darko Kovačević zvan Daruvarac, objavila je u srijedu na Facebooku da je njezina kći tijekom srijede primila novu prijetnju.

– Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući – tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati pa je*at vam mater u pi*ku.

Nećeš ići vanka kud je tebi volja. Ne samo ti, nego i tvoja familija. Mama i seka zna. Imat ćete strah veliki do kostiju, a sad ga pomalo već imate. A i moglo bi doći da neka od vas tri dobije ‘živčani slom’. Koštao te život masno. Tebi i seki i mami. Nećete proći baš dobro.

Prijatelj od Daruvarca, poz, stoji u poruci koju je prenijela Slobodna Dalmacija, a djevojka je, kako kaže njezina majka, prijetnju primila u srijedu nešto prije 18 sati putem Instagrama. Nedugo nakon toga, Ana Gurlica otišla je sve prijaviti zadarskoj policiji.

– U tijeku je zaprimanje kaznene prijave zbog prijetnji nakon čega će uslijediti policijski izvidi, potvrđeno je iz zadarske policije za Dnevnik.hr.(jutarnji.hr)

Posljednje objavljeno

Mišja groznica – prijavljeno 8 slučajeva, svi s ogulinskog područja

OgPortal

Talijanki odjednom ubrizgali šest doza Pfizerova cjepiva, ovakav slučaj je nezapamćen u medicini

OgPortal

Vodovod Modruš – počela gradnja odvojaka za kućne priključke

OgPortal

Teniske vijesti

OgPortal

Tijekom vikenda utvrđeno je 178 prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila

OgPortal

Bivši trener Dinama do ponoći se mora javiti u Remetinec, a evo što slijedi ako to ne učini

OgPortal