Aktualno Hrvatska i svijet Svijet

Ubijen višestruki ubojica Edin Gačić, ranjen specijalac

Policija je ubila najtraženijeg bjegunca u BiH – Edina Gačića, potvrdio je za portal Klix.ba načelnik MUP-a Kantona Sarajevo Mevludin Halilović.

Mediji u BiH navode da su sarajevski specijalci ubili Gačića koji je pucao na njih u Lepenici kod Kiseljaka. Pritom je jednog policajca lakše ranio. Gačić je, kada su ga okružili specijalci – na njih otvorio rafalnu paljbu, koja mu je odmah uzvraćena. Prema neslužbenim informacijama kod Gačića je pronađen službeni pištolj ubijenog policajca Mahira Begića.

Potraga za Gačićem trajala je devet dana, a Vlada Sarajevske županije ponudila je nagradu od 50 tisuća konvertibilnih maraka (25 i pol tisuća eura) za bilo kakvu korisnu informaciju.

Gačić je, osim što je prošle subote ubio policajca u okolici Sarajeva, pet dana prije toga u okolici Konjica ustrijelio jednog muškarca. Prije toga bio je na izdržavanju dugogodišnje zatvorske kazne, i to zbog dvostrukog ubojstva, jedna od žrtava je njegova majka. Nakon izlaska iz zatvora odbijao je sudjelovati u programima resocijalizacije i psihološku pomoć, odselio se iz Banje Luke gdje je prije živio i nastanio se kod Konjica. (jutarnji.hr)

Posljednje objavljeno

Odlični rezultati učenika na Festivalu matematike

OgPortal

Odobrena sredstva za projekt “Odrastimo sretni”

OgPortal

Zbog radova nova regulacija prometa na Baniji iduća tri mjeseca: Zatvoren dio Vrazove, smiju stanari, hitne službe i izvođač radova

OgPortal

Prekid vatre u Afganistanu: Ubijeno najmanje 11 civila

OgPortal

Novi mobilni rendgen za vozila na Bajakovu

OgPortal

Za Ogulinski festival bajke dobivena potpora od 100 tisuća kuna

OgPortal