Aktualno OG sada Ogulin

Žena je ipak najbolje rješenje!

U nazočnosti 25 članova i njihovih gostiju, sinoć je održana izborna skupština Nogometnog kluba Dobra. Skupštinom je predsjedavao Jurica Pribanić, zbog nemogućnosti dolaska dosadašnjeg predsjednika Aljoše Puškarića, a već na početku istaknuto je zadovoljstvo što su nakon niza problema i mogućem “gašenju” stali na noge i vratili sjaj ovom nogometnom klubu.

Javnim glasovanjem za novu predsjednicu kluba ponovo je izabrana Davorka Luketić, koja je tu dužnost već i obnašala. Iako je rekla da to više ne bi nikad radila, mišljenje je promijenila i to, kazala je sa suzama, zbog njihovog dugogodišnjeg trenera, pokojnog Zvonka Jelića, kojem je obećala da će preuzeti vodstvo i prihvatiti ovu ključnu funkciju.

Napomenula je kako sada žele  izići iz anonimnosti, jer je vrijeme da se pokažu u javnosti i da kažu koliko ih ima i što sve mogu. Pri tom je mislila na sve veći broj članova kluba, posebno najmlađih, ali i na ostvarene rezultate.  Jedinu kririku uputila je na račun Nogometnog saveza Karlovačke županije, u kojem Ogulin nema svog predstavnika, iako ima tri nogometna kluba.  Zbog financijskih prilika bili su prisiljeni po prvi put uvesti i članarine, a apsurdnim je ocijenila situaciju da im pola prihoda “pojedu” suci i delegati.

Uz Davorku Luketić, u Izvršnom su odboru još i Kruno Cindrić, Milan Kolić, Aljoša Puškarić, Vladimir Kolić, Tomislav Lipošćak, Josip Malkoč, Dražen Bajt, Davor Stipetić i Davor Maslač. U Nadzornom odboru bit će Vedran Badanjak, Matija Puškarić i Krešo Cazin, dok će tajnika kluba izabrati Izvršni odbor na svojoj prvoj, konstituiraćoj sjednici.

Nazočne su ovom prigodom pozdravili i poželjeli im uspješan rad Drago Cetinjanin, predsjednik Sportske zajednice grada Ogulina Željko Tonković, gradonačelnik Dalibor Domitrović i saborski zastupnik Tomislav Lipošćak.