Djevojka se našla na meti kritika kad se u TV emisiji pojavila u istoj odjeći zbog koje su ju htjeli izbaciti iz aviona

21-godišnjakinja koja je gotovo izbačena s leta zbog toga što je bila ‘neprikladno odjevena’ podijelila je gledatelje emisije ‘This Morning’, u kojoj se pojavila u istoj odjevnoj kombinaciji zbog koje joj nisu dali da se ukrca na let, javlja Daily mail.

Emily O’Connor iz Birminghama završila je u svim britanskim medijima nakon što je na društvenim mrežama objavila da su joj stjuardese na letu Thomas Cooka za Tenerife rekli da se mora pokriti ili otići. Emily je bila odjevena u narančaste hlače i crni topić. Zrakoplovna se kompanija Thomas Cook u međuvremenu ispričala za taj incident.
Ipak, nakon što se Emily pojavila u emisiji This Morning kako bi obranila svoj način odijevanja, mnogi su se gledatelji o tome odlučili izjasniti na društvenim mrežama, pa su i oni, baš kao u zrakoplovnoj kompaniji, rekli da bi bilo bolje da se Emily malo pokrila.

Uz Emily je u emisiji gostovala i društvena komentatorica Liz Brewer koja se složila sa stajalištem zrakoplovne tvrtke i rekla da je Emily bila odjevena u nešto što je očigledno samo grudnjak, te da se na taj način ponizila. (jutarnji.hr)

Facebook Comments