Aktualno OG sada Ogulin

Održana skupština DVD-a Jasenak

U prepunom Radničkom domu, održana je godišnja skupština DVD-a Jasenak. Nakon pozdravne riječi predsjednika DVD-a Nenada Vukadinovića, te intoniranja državne i vatrogasne himne i davanja minute šutnje svim preminulim vatrogascima, izvještaj o radu podnio je zapovjednik DVD-a Rajko Kosanović, kao i plan rada za 2019.godinu. Financijski izvještaj podnio je predsjednik Vukadinović,  kao i financijski plan za 2019.godinu sa projekcijom za 2020. i 2021. Predsjednik je izrazio žaljenje što gradsko vijeće nije dalo zeleno svjetlo na projekat uređenja vatrogasnog doma i spremište iz mjere 7.4.1 iako je sva dokumentacija bila uredno pripremljena, a nada se da će se ipak u tom smjeru nešto pokrenuti pošto je uloženo oko 150.000 kuna za sve dokumente.

Skupštinu su uveličali i brojni gosti i uzvanici, a svojim govorima gradonačelnik Dalibor Domitrović i predsjednik Područne vatrogasne zajednice Ogulin Franjo Kolić istakli su važnost i značaj koji DVD Jasenak ima kao središnje društvo u svojoj zoni odgovornosti.
Skupštinu su uveličali i brojni gosti,prijatelji DVD-a od Svetog Ivana Žabno do Novog Vinodolskog, te od Tuškana do Brinja, kao i članice Područne vatrogasne zajednice Ogulin i predstavnici Rakovice,Cetngrada i Rakitja.
Po završetku skupštine za sve goste i uzvanike organiziran je domjenak i zajedničko  druženje. (foto: Facebook DVD Jasenak)