Aktualno Županija

Polkaview s predsjednikom Hrvatskog novinarskog  društva Hrvojem Zovkom

Udruga POLKA iz Karlovca poziva sve zainteresirane na Polkaview s predsjednikom Hrvatskog novinarskog  društva Hrvojem Zovkom, koji će se održati u iduću srijedu, 24. travnja 2019. godine s  početkom u 19 sati na Maloj sceni Hrvatskog doma u Karlovcu, na adresi  Kurelčeva 4.

Polkaview je ciklus tribina Udruge za razvoj građanske i političke  kulture Karlovac Polka, a ujedno i intervju za neprofitni mrežni  magazin Aktiviraj Karlovac kojeg sukreira publika.

Suorganizator ovog Polkaviewa je Hrvatsko novinarsko društvo  Karlovačke županije. S Hrvojem Zovkom će raspraviti stanje novinarstva u Hrvatskoj.

Rođen je 12. listopada 1970. godine. Nakon završene osnovne škole u Zmijavcima i srednje u Imotskom, u  Zagrebu je upisao Filozofski fakultet na kojem je diplomirao povijest  i geografiju. U novinarstvu je od 1995. kada počinje raditi u zagrebačkom  dopisništvu Glasa Slavonije. U zagrebačkoj redakciji Novog lista je od
1997. godine, a od siječnja 1998. je novinar Hrvatske radiotelevizije, gdje provodi sljedećih 20 godina kao, između ostalog, dopisnik iz  Srbije, izvjestitelj iz Afganistana, urednik deska i redakcije  unutarnje politike. Za predsjednika HND-a izabran je 5. travnja prošle godine.