Aktualno Županija

Plenković nakon sjednice Županijske skupštine hvalio Jelića i Karlovačku županiju, novinare više zanimaju Marić, Uljanik i aktualne teme

Zadovoljstvo mi je redovito dolaziti u Karlovačku županiju, ona povezuje Hrvatsku. Tu smo imali i sjednicu Vlade i donijeli brojne važne referentne odluke za razvoj svih dijelova županije. Nadam se da će te odluke doprinijeti većoj kvaliteti života, zaposlenosti, obrani od poplava, rješavanju bitnih pitanja poput gospodarenja otpadom, a isto tako omogućiti još kvalitetniju i učinkovitiju korist onoga što dajemo kao Vlada za regionalni razvoj i ono što kanaliziramo kroz europska sredstva, rekao je danas u Karlovcu premijer Andrej Plenković. Kao i predsjednica Republike, bio je na svečanoj sjednici Županijske skupštine održane u vjerskom objektu – Pastoralnom centru na Dubovcu.

– Po svim područjima i resorima je naš angažman maksimalan, a rezultati Karlovačke županije pozitivni, istaknuo je Plenković dodavši da upravo Karlovac može biti primjer kako su se pripremili za sjednicu Vlade s projektima jer je, kaže, to bilo jedno od najkvalitetnije odrađenih sastanaka.

Plenković nije želio komentirati o aktualnu situaciju s ministrom državne imovine Goranom Marićem koji navodno nije prijavio pravu vrijednost svoje kuće za odmor u imovinskoj kartici.

– Ministar će to sam protumačiti, rekao je samo kratko Plenković.

Novinari nacionalnih televizija su Plenkovića potom obasuli nizom pitanja vezanih za “vruće” teme u Hrvatskoj, od Uljanika nadalje, o čemu ćete uskoro moći na KAportalu čitati opširnije…