Aktualno OG sada Ogulin

SDP – rame uz rame

Ogulin je sinoć bio domaćin SDP-ovcima cijele Karlovačke županije, koji su se okupili na redovnoj, izvještajnoj konvenciji stranke. Konvenciji je  nazočio 81, od ukupno 94 kandidata, čime je predsjednik Ivan Vuković bio osobito zadovoljan.

“Po ovome se vidi da smo se konsolidirali i na razini županije”-rekao je Vuković  i osvrnuo se kratko na stanje u Karlovačkoj županiji, koja  znatno zaostaje po “izvlačenju” sredstava iz Europskih fondova, u odnosu na mnoge druge. Govorio je i o statusu brdsko planinskih područja, a svoje je izlaganje završio istaknuvši odličan primjer ogulinskih rukometaša, koji su prije dva dana ušli u drugu HR ligu. Oni su imali moto “Tko hoće nađe način, tko neće nađe izgovor”, pa je u tom smislu i on pozvao birače da iziđu na izbore i na taj način omoguće bolju budućnost svima.

Predsjednik ogulinskog SP-a i gradonačelnik Dalibor Domitrović rekao je kako HDZ-ova vlast svakodnevno stvara razne slučajeve mita i korupcije, a potom su govorili i kandidati za izbore za EU parlament.

Gordan Maras naglasio je kako jedina alternativa HDZ-u može biti SDP, kao jedina “brana” HDZ-ovoj krađi i nepotizmu.

Ranko Ostojić zadovoljan je što je SDP zbio redove i krenuo “rame uz rame” u izbore koji su pred nama, a na koncu je govorio i sam predsjednik stranke Davor Bernardić.

“Pokazali ste da niste nikad odustali i sad ste konačno ste ostvarili odličan rezultat i preuzeli odgovornost za vaš grad. Rame uz rame ste stajali i želim da se ovaj val optimizma proširi na cijelu županiju.

“Kad ljudi u ovoj zemlji budu imali jednake šanse, veće plaće i ravnopravnost, gdje vrijedi svaki čovjek bez obzira na naciju, vjeru i spol. Takvu ravnopravnu Hrvatsku u Europskoj uniji mi sanjamo”-rekao je Davor Bernardić i zaključio kako treba stati na kraj koruptivnoj Hrvatskoj kojom vlada HDZ.