Aktualno OG sada Ogulin

Skupština Udruge Radost

U prostorijama udruge “Radost” održana je godišnja Skupština udruge. Godišnji izvještaj za 2018.godinu podnijela je predsjednica udruge  Dragica Luketić, s osvrtom na društvene aktivnosti u 2018. godini koje su obuhvatile radionice, prezentaciju ručno rađenih suvenira,obilježavanje važnih datuma i drugih događanja. U drugom dijelu izlaganja podnijela je financijski izvještaj, te sa zadovoljstvom zaključila da je udruga “Radost” 2018. godinu zaključila s pozitivnom bilancom. Također je naglasila da je udruga “Radost” u partnerstvu sa Udrugom slijepih Ogulin u 2018. prijavila projekt prema Europskom socijalnom fondu, za koji se još čeka rješenje, što bi bilo od značajne pomoći za cjelokupan rad udruge i njihovih članova.
Izvješće Nadzornog odbora podnio je predsjednik Tihomir Tonković. Nakon podnesenih izvješća, Tihomir Tonković je pohvalio rad vodstva i članova udruge, te utvrdio da je u taj rad uloženo puno osobnog odricanja, ljubavi i zalaganja, bez čega postojanje ovakve udruge ne bi bilo moguće.
Godišnja skupština i ove je godine završila u opuštenom druženju i ponovo pokazala koliko je postojanje udruge “Radost” opravdano i potrebno, posebno za osobe koje tu mogu dobiti pomoć i podršku.