ĆIRI NAPRAVILI LAŽNU OSMRTNICU NAKON ŠTO JE SNIMIO SPOT ZA PUPOVCA

Na društvenim mrežama danas se pojavila lažna osmrtnica hrvatskog nogometnog trenera Miroslava Ćire Blaževića (84). Nepoznati autor napisao je kako je Blažević preminuo u srijedu 15. svibnja te da će posljednji ispraćaj biti u subotu 18. svibnja na zagrebačkom groblju Mirogoj, a kao ožalošćene naveo je Milorada Pupovca s članstvom Samostalne demokratske srpske stranke, premijera Andreja Plenkovića te predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, a uz potonje je u zagrade dodao i “Anemični” te “Njonjo”.

Osmrtnica je objavljena na dan kad je SDSS u javnost pustio spot za europarlamentarne izbore u kojemu se pojavljuje i Blažević, što je informacija koja je potvrđena još u srijedu, odnosno na dan Blaževićeve lažne smrti. – Nekad su meni svi vikali: “Ćiro, pederu!” A sad čujem da to vičete Pupovcu. Meni ste vikali zato što me volite, a ne znam zašto to njemu baš vičete. No znam da ću ga ja podržati. Sine, slušaj što ti tvoj Ćiro kaže. Svi ljudi su jednaki – kaže u spotu.

Legendarni “trener nad trenerima” vijest o svojoj “iznenadnoj smrti” doznao je u omiljenom zagrebačkom kafiću “Charlie” u društvu novinara Roberta Zubera, koji je s njime radio intervju za novu epizodu istraživačko-dokumentarne emisije “Re:vizija”.

Emisija se radi u produkciji Jutarnjeg lista i Al Jazeere Balkans, a tema nove epizode, koja se emitira u ponedjeljak, su euroizbori.

– Za vrijeme snimanja jedan od poznanika je Blaževiću pokazao čitulju i na licu mu se vidjelo da mu nije svejedno. Ipak, nastavio je dalje snimati intervju uz komentar da nema što izgubiti te da je njegov obraz čist – kaže Zuber. (jutarnji.hr)

Facebook Comments