Aktualno Županija

Konačno se po pitanju zida na Korani oglasila i gradska uprava: Očekivali smo diskusiju i komunikaciju, pozivamo struku da to preispitaju

Napokon se i Grad Karlovac oglasio na okolnosti vezane za gradnju protupoplavnog zida na Korani koji bi trebao štititi budući hotel, ali po mišljenju brojnih građana i nagrditi najvrijedniji prostor u gradu.

– Grad Karlovac kao institucija očekivao je da će struka prodiskutirati temu, a tek nakon toga otvoriti javnu komunikaciju. S obzirom da se to nije dogodilo, i bez obzira na to, Grad Karlovac poziva Društvo arhitekata, građevinara i geodeta da međusobno, kao struka, s projektantima koji su integralni dio Društva arhitekata, građevinara i geodeta, a projektiraju ili rade na kompleksu hotela Korana, sjednu i da upravo kao struka propitaju svu stručnu problematiku, a nakon toga da se otvori komunikacija kad već nije prije, izvijestili su danas poslijepodne iz karlovačke gradske uprave.

Kažu da Grad Karlovac sugerira takav oblik komunikacije i dalje jamči da će se unutar zakonskih okvira zalagati za projekt na dobrobit svih građana s vizijom investitora. (KAportal)