Osnovat ćemo novu stranku’

VIDEO: PERNAR OBJAVIO DA ZAJEDNO S BUNJCEM NAPUŠTA ŽIVI ZID! ‘

Osobno ću osnovati novu stranku s kolegama i mi ćemo nastaviti političku borbu – objavio je u Saboru. Upitan što je sa strankom Abeceda demokracije, Pernar je rekao da su mu vrata u toj stranci otvorena.

– Što se tiče Abecede demokracije, predsjednik stranke mi je rekao da su vrata otvorena, može se i ime promijeniti, rekao mi je da mi želi da ja budem predsjednik stranke, a novac od mandata da je moj. Igrom slučaja, spletom povijesnih okolnosti, ispada da je ta odluka bila ispravna. Novac od tog mandata ići će meni kao saborskom zastupniku, a neće ići na upravljanje Vladimiri Palfi – rekao je Pernar.

– Mogao bih u teoriji osnovati 134. stranku, ali suludo je osnivati novu stranku, ako je moguće da postojeća stranka promijeni ime i nastavi s radom – objasnio je Pernar.

– Moja politička budućnost je u rukama hrvatskog naroda. Ja sam spreman nastaviti s političkom borbom, spreman sam ići do kraja, spreman sam ići i u utrku za predsjednika države – rekao je Pernar o svojoj budućnosti u politici..

Želim reći članstvu ako žele da njima vlada jedna osoba, to je njihov odabir, ja ih ne mogu zaustaviti. Moja politička budućnost je u rukama hrvatskog naroda, spremna sam na političku borbu, spreman sam ići i za predsjednika države, neću isključiti kandidaturu. Sigurno mogu reći da proces donošenja odluka u Živom zidu nema veze s dijalogom. Vladimira Palfi je toliko moćna žena, da je stvarna predsjednica Živog zida, poručio je Pernar. (Opširnije na jutarnji.hr)

 

 

Facebook Comments