SDP-ov gradski vijećnik Dubravko Golubić dao ostavku u Gradskom odboru: Ostajem u stranci, samo sam se malo umorio

Dubravko Golubić, najaktivniji SDP-ov gradski vijećnik, više nije član Gradskog odbora stranke. U SDP-u ostaje, radit će i dalje u Gradskom vijeću, no u Gradskom odboru ne iz osobnih razloga.

– Točno je, podnio sam neopozivu ostavku. Rekao sam i Gradskom odboru: razlozi su osobni, malo sam se umorio. Bio sam i koordinator za EU izbore, malo sam se istrošio i trebam pauzu, potvrdio nam je Golubić, kazavši da je ostavka neopoziva i nema potrebe razmatrati ju.

Golubić je bio i među malobrojnim pobjedničkim nositeljima SDP-ove liste na travanjskim izborima za mjesnu samoupravu, te SDP-ov kandidat za dogradonačelnika na prošlim lokalnim izborima. U stranci će biti i dalje, u vijećničkim klupama također.

 

– Ostajem član SDP-a, član sam i Županijske organizacije, nastavljam obnašati dužnost vijećnika. Znači, aktivan ću biti i dalje, samo malo manje u stranačkim strukturama, zaključio je Golubić.

U karlovačkom Gradskom vijeću, osim njega, SDP ima još dvoje vijećnika: Željku Verner i Daria Jankovića, predsjednika GO SDP-a Karlovac. (KAportal)

Facebook Comments