Aktualno OG sada Ogulin

Vodstvo preuzele mlade snage!

Sinoć je u velikoj dvorani Gradske knjižnice i čitaonice održana konstituirajuća sjednica Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Ogulina. Sjednicu je sazvao gradonačelnik Dalibor Domitrović, a dnevnim redom bile su predviđene su 4 točke, dok je još jedna dodana na samoj sjednici.

Nakon izbora radnih tijela pristupilo se izborima.

Tajnim glasovanjem za novog predsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine izabran je Ranko Višnić, a za njegova zamjenika Siniša  Jaković.

Dobili su jednoglasnu podršku, a osim njih članovi Vijeća još su:  Neven Ivošević, Rade Ivošević, Dušan Janjčić, Neven Vujnović, Đorđe Tomić, Milan Maravić, Dušan Milanović, Smiljana Tatalović, Mića Zatezalo, Nenad Vukadinović, Ranko Višnić, Nenad Sekulić, Mirjana Vignjević i Nada Zatezalo.

Zaključeno je da se izabere i Komisija za  za primopredaju u koju su izabrani Ranko Višnić, Nenad Vukadinović i Neven Vujnović.

Ranko Višnić zahvalio je svima na ukazanom povjerenju i naglasio kako svima stoji na raspolaganju za rješavanje problema, u cilju što kvalitetnijeg života na našim prostorima.

Čestitke novoizabranim članovima uputio je i gradonačelnik Dalibor Domitrović, a uime grada Ogulina sjednici je, osim njega, nazočio i zamjenik gradonačelnika Daniel Vukelja.