Mora vam biti žao kanadskog premijera koji panično traži društvo za stolom, a svi ga sirotog ignoriraju

U Osaki se trenutno održava G20 summit na kojem se okupljaju lideri najmoćnijih zemalja svijeta. Na njemu su Donald Trump i kineski predsjednik Xi Jinping postigli dogovor oko carina, a potpisan je i sporazum o klimi, u kojem ponovo nije sudjelovao SAD.

Među šefovima država na summitu našao se i kanadski premijer Justin Trudeau koji baš i nije dobio najbolje mjesto za stolom. Naime, sirotog su ga smjestili između kineskog i brazilskog predsjednika od kojih nijedan nije bio ni najmanje zainteresiran za komuniciranje s njim.

Na snimci se vidi Trudeau koji se panično okreće oko sebe kako bi pronašao nekoga s kim će razgovarati. Prvo se okrenuo kineskom predsjedniku Xi Jinpingu, koji ga nije ni primijetio, a zatim brazilskom predsjedniku Jairu Bolsonarou koji ga je senzacionalno izignorirao.

Ne, doslovno kada je vidio da mu Trudeau pruža ruku, ekspresno mu je okrenuo leđa i rukovao se s nekim tko mu je sjedio s druge strane. I djeluje kao da je to napravio posve svjesno i namjerno. Trudeau je doslovno izvisio, a izraz na njegovom licu bio je neprocjenjiv – mješavina povrijeđenosti i zbunjenosti koju je zbilja zabavno gledati.(net.hr)

Facebook Comments