Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

HNS-ovi MINISTRI PRESKAČU DANAŠNJU SJEDNICU VLADE U Banske dvore među prvima stigao Kuščević: ‘Ostajem ministar dokad odluči šef Vlade, ja, Štromar’

lovro kuščević ist

Sjednica Vlade Republike Hrvatske održava se danas već u 8 sati ujutro. Kako javlja N1, ministri iz kvote HNS-a nisu došli već su u Banske dvore stigli resorni državni tajnici.

Naime, ministrica obrazovanja Blaženka Divjak je u Finskoj, a potpredsjednik Vlade Predrag Štromar je mislio da će sjednica biti u srijedu pa je nešto drugo isplanirao, javlja N1.

Među prvima je u Vladu stigao upravo Lovro Kuščević. Na pitanje dokad ostaje ministar, rekao je: Dokad predsjednik Vlade odluči, ja, Štromar…,javlja N1.

Podsjetimo, jučer navečer je, zbog slučaja ministra uprave Lovre Kuščevića, održan sastanak užeg vodstva HDZ-a, nakon kojega je predsjednik te stranke, premijer Andrej Plenković poručio da Kuščević ostaje ministar te je najavio razgovor s HNS-om za sljedeći tjedan.

– Tko god se služi ucjenom i ultimatumom, a član je vladajuće koalicije, to je za ozbiljnu analizu, poručio je jutros ministar zdravstva Milan Kujundžić. (jutarnji.hr)

Posljednje objavljeno

U Ogulinu čak 47 novih slučajeva zaraze

OgPortal

Pazite što kupujete: trgovine pune jabuka iz Srbije i Makedonije, lažno deklariranih kao domaće!

OgPortal

Umro je Ramsey Clark, bivši američki ministar pravosuđa koji je bio pravni savjetnik Miloševiću

OgPortal

Vodstvo Hrvatske zajednice tehničke kulture oduševljeno projektom na Poredicama

OgPortal

Pohane polpete od brokule

OG Portal

Korona party usred Zagreba: ‘Mladež se zabavlja. Sramotno’

OgPortal