HNS-ovi MINISTRI PRESKAČU DANAŠNJU SJEDNICU VLADE U Banske dvore među prvima stigao Kuščević: ‘Ostajem ministar dokad odluči šef Vlade, ja, Štromar’

Sjednica Vlade Republike Hrvatske održava se danas već u 8 sati ujutro. Kako javlja N1, ministri iz kvote HNS-a nisu došli već su u Banske dvore stigli resorni državni tajnici.

Naime, ministrica obrazovanja Blaženka Divjak je u Finskoj, a potpredsjednik Vlade Predrag Štromar je mislio da će sjednica biti u srijedu pa je nešto drugo isplanirao, javlja N1.

Među prvima je u Vladu stigao upravo Lovro Kuščević. Na pitanje dokad ostaje ministar, rekao je: Dokad predsjednik Vlade odluči, ja, Štromar…,javlja N1.

Podsjetimo, jučer navečer je, zbog slučaja ministra uprave Lovre Kuščevića, održan sastanak užeg vodstva HDZ-a, nakon kojega je predsjednik te stranke, premijer Andrej Plenković poručio da Kuščević ostaje ministar te je najavio razgovor s HNS-om za sljedeći tjedan.

– Tko god se služi ucjenom i ultimatumom, a član je vladajuće koalicije, to je za ozbiljnu analizu, poručio je jutros ministar zdravstva Milan Kujundžić. (jutarnji.hr)

Facebook Comments