Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Napadač u bijegu, policija traga za njim

policija 34566

HOROR U ĐAKOVU: UPAO U CENTAR ZA SOCIJALNU SKRB I UBIO SOCIJALNU RADNICU, TEŠKO RANIO NJENOG KOLEGU!

U Đakovu je došlo do oružanog napada, javlja televizija N1. Kako je napisao njihov reporter Hrvoje Krešić na Twitteru, saznaje se da se u tom slavonskom gradu dogodio oružani napad na dvoje djelatnika sustava socijalne skrbi, jednu ženu i jednoga muškarca.

U pucnjavi koja se dogodila u Centru za socijalnu skrb jedna je osoba ubijena, a druga je teško ranjena i prevezena je u osječku bolnicu. Visoki izvor iz MUP-a potvrdio je tu informaciju za N1.

Napadač je u bijegu i policija za njim intenzivno traga. Kako doznajemo, ubijena je socijalna radnica, a teško je ranjen pravnik iz Centra za socijalnu skrb za čiji se život liječnici još uvijek bore.

Počinitelj je navodno osoba pod skrbništvom Centra, što znači da mu je oduzeta poslovna sposobnost. Navodno se radi o osobi koja je liječena na psihijatriji.
Ministrica Nada Murganić s kriznim je timom krenula u Đakovo, a tamo se uputila i Štefica Karačić, predsjednica Hrvatske udruge socijalnih radnika. (jutarnji.hr)

Posljednje objavljeno

Rad pedijatrijske ordinacije u jednoj smjeni

OgPortal

Zoran Mamić: Podnio sam zahtjev za odsluženjem kazne u Bosni i Hercegovini!

OgPortal

Apel ravnateljice Doma zdravlja Zlate Kurelac

OgPortal

Žena i muškarac s Krka ostali bez više od milijun kuna, policija: ‘Ovo su najčešće online prevare‘

OgPortal

Tomislav Boljar (HSS) i Katarina Srakočić (SDP) traže povjerenje Dugorešana za još jedan mandat: Nastavljamo kadi smo stali

OgPortal

Došli na cijepljenje na Velesajam, dočekalo ih neugodno iznenađenje: ‘Netko za ovo treba odgovarati!‘

OgPortal