Smijenjena ministrica Murganić: ‘Ako će moj odlazak dati šansu za nove pokušaje, biti ću zadovoljna’

Smijenjena ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić izjavila je u srijedu nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a kako je mirno prihvatila odluku premijera Andreja Plenkovića da bude dio rekonstrukcije Vlade, a nada se da će njezin odlazak dati šansu za nova rješenja.

“Meni je bilo prestrašno što se događalo u resoru, to su bile strašne tragedije. Ako će moj odlazak ‘izresetirati’ ove stresove i dati šansu za nove pokušaje, nova rješenja, biti ću itekako zadovoljna”, izjavila je Murganić novinarima pred Središnjicom HDZ-a.

“Uvijek sam isticala da sam dio sustava i jesam, ja sam socijalna radnica. Došla sam u Vladu s ciljem da ministar bude netko tko potiče iz djelatnosti i tko je radio sa strankama”, dodala je Murganić istaknuvši da ostavlja dobre temelje svojoj nasljednici.

Na odlasku Murganić je kazala i kako u ministarstvu ima puno vrijednih i stručnih ljudi koji imaju želje i znanja da pomognu u promjeni zakona, komunikaciji, partnerstvu s udrugama. Ocijenila je također kako je promjena i osvježenje Vlade potrebna i dobra. (KAportal)

Facebook Comments