KRŠ I LOM NA AUTOCESTI, NEPOSREDNO NAKON TUNELA ČARDAK Vozač vidio prevrnuti auto i krenuo pomagati unesrećenima, tada ih je sve pokosio kamion

U nedjelju rano ujutro na autocesti Rijeka-Zagreb, neposredno nakon tunela Čardak, dogodila se teža prometna nesreća s velikom materijalnom štetom i nekolicinom teško ozlijeđenih.

Kako iz neslužbenih izvora doznaje Novi list, u sudaru su sudjelovala dva osobna automobila i jedan kamion.

Zasad se zna da su prvi sudionici nesreće bili putnici u vozilu Honda Civic koji su nešto prije četiri sata ujutro u zasad nejasnim okolnostima doživjeli prevrtanje na autocesti u smjeru Zagreba.

Nedugo nakon toga do mjesta nesreće stigla je Dacia, čiji je vozač zaustavio auto i izišao iz njega kako bi pomogao unesrećenima. U tom je trenutku na njegov automobil naletio kamion Scania, koji je poprište nesreće pretvorio u pravi krš i lom.

Prva dojava o nesreći zaprimljena je u 3.57 sati. Poslije je zbog raščišćavanja ceste promet bio zatvoren, odnosno preusmjeren na državnu cestu D-3, a do normalizacije je došlo tek u 8:38 sati.

Poprište nesreće, tvrde očevici, a prenosi Novi list, izgledalo je dramatično pa je pravo čudo da nije bilo i smrtno stradalih.(jutarnji.hr)

Facebook Comments