Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

MILETIĆ ‘Vlada se prema radnicima Uljanika ponijela neljudski. Ne samo da su ljude zavlačili, nego su ih kontinuirano ponižavali’

Uljanik

Predsjednik IDS-a i gradonačelnik Pule Boris Miletić ponovio je u srijedu da je Vlada diskriminirala Istru i Uljanik i da se prema radnicima Uljanika ponijela neljudski, a reagirao je i na izjavu premijera Andreja Plenkovića da “Miletića već dulje ne sluša”.
Premijer Plenković tako je komentirao izjavu Borisa Miletića koji je podupro angažman Vlade oko “3. maja”, ali je pritom upozorio da Vlada nije imala iste kriterije za Uljanik, koji je izigrala i prema kojem je cijelo vrijeme “nastupala s figom u džepu”.

Miletić je pak ocijenio da premijer Plenković prema svima koji ga kritiziraju nastupa bahato.

“Na takvo ponašanje već smo navikli i mogu ga protumačiti samo kao znak slabosti. Nije problem što on ne sluša mene, problem je što ne sluša nikoga, a najmanje građane Hrvatske”, ocijenio je Miletić.

Istaknuo je kako “apsolutno stoji iza izjave da je Vlada diskriminirala Istru i Uljanik i da se prema radnicima Uljanika ponijela neljudski”.

“Osim što su ljude zavlačili, nisu imali hrabrosti stati pred njih i reći im kako stoje stvari, nego su ih kontinuirano ponižavali”, rekao je.

Miletić je također ocijenio da je Hrvatska na putu da postane najsiromašnija država Europske unije

“Svjedočimo eskalaciji nasilja na svim razinama u državi, od obitelji do ulice, a na proslavi Oluje ori se ‘Za dom spremni’, uz sramotni blagoslov ministra pravosuđa koji kaže kako nije sve crno-bijelo. Zaista mi nije jasno gdje u takvim okolnostima premijer Plenković crpi inspiraciju za svoju aroganciju“, zaključio je Miletić. (jutarnji.hr)

Posljednje objavljeno

Okrutni maloljetnici napali beskućnika i sve snimili: ‘Bilo ih je 7, nisam mogao protiv njih’

OgPortal

Hitni sastanci u EMA-i nakon odgode isporuke cjepiva Johnson&Johnsona, oglasio se i HZJZ

OgPortal

Poziv za predaju ponuda predavača u programima obrazovanja odraslih

OgPortal

Ogulinka Milana Kalmar jedina je certificirana postpartum doula na središnjem području Hrvatske

OgPortal

Milanović se sastao s braniteljima: ‘Pitanje nestalih mora se riješiti prije ulaska Srbije u EU‘

OgPortal

Možemo! Karlovac i Nova ljevica – Loše upravljanje pandemijom u Karlovačkoj županiji

OgPortal