ZASTRAŠUJUĆA PREOBRAZBA POPULARNE PJEVAČICE ‘Obitelj nije bila sretna zbog mojih zahvata, mislili su da sam luda, ali ja volim biti ekstremna’

Mutya Buena imala je samo 13 godina kad je postala članica britanskog benda Sugababes – s kolegicama Siobhán Donaghy i Keishom Buchanan, koje su činile originalnu postavu popularnog glazbenog sastava, dvije godine poslije objavila je debitantski album “One Touch”.

Sugababes su od početka karijere do danas u više navrata mijenjale članice, a s godinama se drastično mijenjao i Mutyjin izgled.

Ova rođena Londončanka filipinskih i irskih korijena zbog ljubavi prema tetovažama i piercinzima oduvijek je slovila kao najotkačenija u bendu, ali ono što je Buenu potpuno izobličilo jesu brojni estetski zahvati.

Pjevačica je pod nož prvi put otišla u dobi od 25 godina – tad je povećala stražnjicu i grudi, a na operacije je potrošila najmanje 5000 funti (oko 39.000 kuna).

– Obitelj nije bila sretna zbog mojih zahvata, mislili su da sam luda, ali htjela sam promjenu, takva sam, volim biti ekstremna – izjavila je svojedobno Mutya.

No ovih dana i više je nego očito da je njezina transformacija ipak otišla predaleko – naime, Buena je toliko pretjerala s korekcijama na licu da više ne sliči sebi.

– Zastrašujuća je… Šteta, tako mlada, a već se uništila – komentirali su šokirani obožavatelji “plastičan” izgled 34-godišnje pjevačice.(jutarnji.hr)

Facebook Comments