Aktualno Hrvatska i svijet Svijet

‘Otvorili su vrata i našli Eugenija u kadi razbijene glave. Probudili su ostale, ali ne i djecu, ona su već bila u komi…’

operacija bolnica

BIVŠI TALIJANSKI SENATOR

Gradonačelnik sicilijanskog gradića Sant’Agata di Militella i bivši talijanski senator Bruno Mancuso, koji je bio na brodu na kojem je smrtno stradao njegov prijatelj, 57-godišnji menadžer Eugenio Vinci, za Dnevnik Nove TV ispričao je što se u utorak događalo na brodu.
– Hrana nije, to je nemoguće. Djeca nisu jela ništa, samo kruh i tjesteninu. Ostali su jeli istu hranu i nemoguće je da je hrana uzrok trovanja”, uvjeren je Mancuso. On smatra da je uzrok trovanja kvar na klimatizacijskom sustavu.

Za Dnevnik Nove TV otkrio je i da bi danas trebali izići iz bolnice, a sutra se vratiti na pregled. Dodao je i čekaju tijelo Eugenija Vincija kako bi mogli organizirati njegov prijevoz u Italiju. U eventualnu sabotažu na brodu ne vjeruje.

– U 10 ujutro oni koji nisu ni ulazili u sobe i nije im bilo loše primijetili su da drugi još spavaju i da nema pokreta. Došli su otvorili vrata i našli Eugenija u kadi. Imao je razbijenu glavu – ispričao je. Otkrio je i da su ostali spavali, pa su probudili odrasle, ali ne i djecu “koja su već bila u komi”.

Mancuso je zahvalio svim službama na brzoj intervenciji i pomoći, a pohvalio je i bolnicu.

– Svi smo šokirani, ovo je kao horor-film. Bio nam je lijep odmor, zabavljali smo se i bili sretni, a sad se molimo za djecu. (jutarnji.hr)

Posljednje objavljeno

Dodik sazvao Srbe na razgovor o ‘mirnom razlazu BiH‘, Izetbegović: ‘Nisam siguran da neće biti rata‘

OgPortal

Sloboda u susjedstvu: Zloporabe braće Mamić po zakonu BiH nisu kazneno djelo!

OgPortal

Zbog epidemiološke situacije gradonačelnik Domitrović usprotivio se održavanju predstave “Stanko i Oliver”

OgPortal

Potpuni poraz: Gotovo dvije trećine djelatnika osnovnih i srednjih škola ne želi se cijepiti protiv korone

OgPortal

EMA: Cjepivo J&J-a u rijetkim slučajevima može izazvati ugruške, rizik je mali

OgPortal

Plenković Milanoviću: Nismo pokrenuli životinjsku farmu, nema prostora za glumu

OgPortal