Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Prometni kaos od jutra! Na gradilište u Zagrebu stigao i Bandić te progovorio o predsjedničkoj kandidaturi

Bandić 2

Baš kao što je bilo i najavljeno, počeli su radovi na istočnom kolniku Avenije Marina Držića u Zagrebu, na dijelu od Ulice Milke Trnine do Ulice grada Vukovara. Usporedo s radovima počele su i prometne gužve.
Razlog zatvaranja istočnog kolnika Držićeve za sav promet od ponedjeljka 19. do ponedjeljka 26. kolovoza, a riječ je o jednoj od najprometnijih ulica u gradu, je uređenja kolnika, navode iz gradskog ureda.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Avenija Marina Držića – Lastovska ulica – Kruge – Ulica grada Vukovara – Avenija Marina Držića.
Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji. Iz gradskog ureda građane upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumijevanje.
Kako javlja Večernji, počeo je i prometni kaos na spomenutoj lokaciji.

Milan Bandić pojavio se na gradilištu na Držićevoj gdje se dotakao i svoje predsjedničke kandidature. Između ostalog je izjavio da je on unatoč pisanju nekoh medija donio odluku o predsjedničkoj kandidaturi, no nije želio razotkriti što je točno odlučio. ‘Ne znam što mediji pišu, odluka je donesena, a objavit ću krajem rujna, jako ćete se iznenaditi’, izjavio je Milan Bandić za N1. (Tportal)

Posljednje objavljeno

U posljednja 24 sata zabilježen je 491 novi slučaj zaraze, preminulo 12 osoba

OgPortal

Rusija Finskoj ponudila tehnologiju za proizvodnju Sputnjika V kako bi ušli na tržište EU

OgPortal

Potvrde o cijepljenju bit će smart kartice: Doznajemo kada bi se mogle početi koristiti

OgPortal

Na području županije 40 novih slučajeva

OgPortal

Jučer šest požara na otvorenom prostoru

OgPortal

58-godišnjak u Ogulinu vozio pod utjecajem alkohola od 1,61 g/kg

OgPortal