Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Gospođa je sve snimila: ‘Samo je čekao, a onda stao na gas!’

taksi šverc na naplatnim ist

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO SE ŠVERCAJU NA NAPLATNIM KUĆICAMA BEZ DA PLATE CESTARINU

Ako ste korisnik ENC sustava naplate na autocestama, nemojte se iznenaditi ako prilikom prolaska “na leđima” dobijete slijepog putnika, točnije “švercera” koji se “zalijepio” svojim taxi vozilom za vaše kad ste stigli na naplatu, i u trenutku kad se podigla rampa prošao naplatne kućice ne plativši ni lipe za vožnju.

Naime, upravo se to jutros na autocesti A1 na izlazu Šibenik dogodilo čitateljici koja se javila sa svojim iskustvom Dalmatinskom portalu, a cijelu situaciju snimila je kamera ugrađena u njezino vozilo.

Naime, kada je prilazila ENC naplati, kako se jasno vidi na snimci, Taxi vozilo splitskih registarskih oznaka stajalo je između naplatnih traka, što je vrlo neobično, a kada se približila naplati, brzo je dao gas i “zalijepio” joj se na stražnji kraj automobila te dok je rampa bila podignuta samo o njenom trošku prošao kućice, izjavila je za Dalmatinski portal iznervirana tom bezobraštinom.

Sigurno nikome ne bi bilo ugodno da mu se to dogodi, ne samo zato što je riječ o nepoštivanju zakona i izbjegavanju plaćanja cestarine, već je u pitanju i sigurnost putnika.

Jer, što da je vozilo koje pošteno prolazi ENC naplatu tek na trenutak zastalo nakon podizanja rampu ili se iz nekog razloga u potpunosti zaustavilo, a taksista bio na punom gasu dok je na ušicu igle s branikom na braniku pokušavao proći naplatu? Sudar bi bio neizbježan…(jutarnji.hr)

Posljednje objavljeno

Dodik sazvao Srbe na razgovor o ‘mirnom razlazu BiH‘, Izetbegović: ‘Nisam siguran da neće biti rata‘

OgPortal

Sloboda u susjedstvu: Zloporabe braće Mamić po zakonu BiH nisu kazneno djelo!

OgPortal

Zbog epidemiološke situacije gradonačelnik Domitrović usprotivio se održavanju predstave “Stanko i Oliver”

OgPortal

Potpuni poraz: Gotovo dvije trećine djelatnika osnovnih i srednjih škola ne želi se cijepiti protiv korone

OgPortal

EMA: Cjepivo J&J-a u rijetkim slučajevima može izazvati ugruške, rizik je mali

OgPortal

Plenković Milanoviću: Nismo pokrenuli životinjsku farmu, nema prostora za glumu

OgPortal