Juričan kreće na izbore pod imenom Milan Bandić

Ministarstvo prave donijelo je rješenje prema kojemu Dario Juričan nije obmanuo javnost predstavljajući se kao Milan Bandić. Na to postoji mogućnost žalbe, po drugom osnovu – Upravnom sudu. Ja sam legalni korisnik imena Milan Bandić, jer sam regulirao svoj status u Matici rođenih i u policiji, izjavio je na konferenciji za novinare Dario Juričan/Milan Bandić.

– Lišen stranačkih okova, kao feniks, kao ptica – kandidiram se za predsjednika RH. Običan sam čovjek koji se bori za malog korumpiranog čovjeka. Želim korumpirati Hrvatsku i želim da to bude zajednočka platforma svih Hrvata, izjavio je Milan Bandić/Dario Juričan. Budućnost Hrvatske nije kopanje ideoloških rovova, nego je u korupciji.

Točke njegovog programa su kazao je – formiranje Ministarstva korupcije, da sjedište tog ministarstva bude Pantovčak, transformacija Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa u Povjerenstvo za spajanje interesa te transformacija USKOK-a u Odjel za propagandu korupcije. Korupcija će postati državna religija, a Hrvatsku ću proglasiti ISKOK-om, Isključivim koruptivnim pojasom, rekao je. (hrt)

Facebook Comments