Aktualno OG sada Ogulin

“Naša borba protiv korupcije u Ogulinu rezultira otporom, koji se iskazuje kroz prijeteća pisma”

Gradonačelnika Ogulina Dalibora Domitrovića danas su u njegovom uredu posjetili saborski zastupnik SDP-a Franko Vidović, glavni tajnik stranke  Nikša Vukas i predsjednik Županijske organizacije SDP-a Ivan Vuković.

Došli su mu dati podršku zbog iskazane prijetnje njegovoj obitelji i anonimnog pisma koje je jučer stiglo na njegovu adresu.

“Uvijek nam je posebno drago doći u Ogulin i svjedočiti svemu pozitivnom što naša ekipa ovdje radi. Ogulin je primjer drugim gradovima u mnogim segmentima.
Aktualni događaj vezan za prijetnje je zaista poražavajući i postavljamo si pitanje u kakvom društvu mi to živimo? Ne bismo poželjeli da se takvo nešto dogodi nikome i da dobije takve odurne prijetnje. Zaplašiti nas ništa neće, za promjene ćemo se boriti i dalje, kako u Ogulinu tako i u cijeloj Hrvatskoj”- istakli su prigodom posjeta gradonačelniku Domitroviću, ali isto tako izrazili žaljenje što ni župan Damir Jelić, ni predsjednik ogulinskog HDZ-a i saborski zastupnik HDZ-a iz Ogulina Tomislav Lipošćak, nisu iskazali žaljenje zbog nastale situacije, niti se ogradili od ovog slučaja.

“Naša borba protiv korupcije u Ogulinu, rezultira otporom koji se iskazuje kroz ovakva prijeteća pisma”-rekli su SDP-ovci uz napomenu da neće stati samo na tome, te da će  u Saboru RH progovoriti o svemu, a od nadležnog ministra zatražiti očitivanje o ovom slučaju.

A da cijela ova priča nije zainteresirala samo političare, govori činjenica da su danas u našem gradu boravile novinarske ekipe HTV-a i Nove TV, dok su želju za razgovorom sa gradonačelnikom iskazali i novinari Večernjeg i Jutarnjeg lista.