Aktualno OG sada Ogulin

U Ogulinu provalio u kuću, rastavio i otuđio peć i radijatore, te još ponešto…

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

Tako doznajemo da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 23. studenog do 5. prosinca provalio u kuću 69-godišnjaka na području Ogulina, te rastavio i otuđio etažnu peć i više radijatora, satelitski prijemnik s antenom i drugo. Materijalna šteta veća je od 15.000 kuna.

Jučer 5. prosinca u Karlovcu policijski službenici PPRP Karlovac utvrdili su i da osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravlja 41-godišnjak koji kod sebe nije imao osobnu iskaznicu te da upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, a vizualnim pregledom utvrđena je i tehnička neispravnost vozila. Kako se radi o višestrukom počinitelju prekršaja tzv. recidivistu, on je jučer priveden na nadležni Općinski sud gdje mu je zbog počinjenih prekršaja izrečena kazna zatvora od 24 dana, zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od 12 mjeseci i novčana kazna u iznosu od 1200 kuna.