Aktualno Županija

S Viliborom osnivala Živi zid u Dugoj Resi i ušla u Županijsku skupštinu, pa promijenila boje – Helena Stojković pridružila se HNS-u

Hrvatska narodna stranka dobila je županijsku vijećnicu, a radi se o Heleni Stojković koja je u Skupštinu Karlovačke županije došla kroz listu Živog zida. Upravu je dugorešku podružnicu te stranke, pisao je KAportala, Helena Stojković osnovala u Dugoj Resi te vršila dužnost predsjednice ogranka.

Predsjednik ŽO HNS-a Zvonko Spudić izvijestio je da je Stojković u lipnju počela djelovati kao nezavinska vijećnica kad je, kaže Spudić, iz ove stranke izašla “iz osobnih uvjerenja”.

– Prepoznavši HNS kao stranku koja svojim radom na lokalnoj razini u Dugoj Resi, te u Karlovačkoj županiji aktivno radi na poboljšanju života svojih sugrađana i promiče vrijednosti liberalne demokracije odlučila je svoj politički put nastaviti u Hrvatskoj narodnoj stranci – Liberalnim demokratima. Nova članica dat će mogućnost HNS-u Karlovačke županije da sada djeluje i kroz Županijsku skupštinu, te da još snažnije radi na osiguranju kvalitetnijeg života svih građana Karlovačke županije, rekao je Spudić.

Predsjedništvo HNS-a Karlovačke županije je Helenu Stojković odmah kooptiralo u Predsjedništvo, te u stožer VII. Izborne jedinice za sljedeće parlamentarne izbore. (KAportal.hr)