Aktualno OG sada Ogulin

Posljednja ovogodišnja koordinacija

U gradskoj vijećnici danas je održana posljednja  ovogodišnja koordinacija gradonačelnik Dalibora Domitrovića i njegovih zamjenika, sa direktorima i ravnateljima gradskih tvrtki i ustanova.

Ovog puta koordinaciji su nazočili i zaposlenici gradske uprave, a bila je to prigoda da se rezimiraju rezultati za ovu godinu. Gradonačelnik Domitrović naglasio je kako je prvih 6 mjeseci izgubljeno radi izvanrednih izbora, ali je zadovoljan visinom  proračuna za 2020. Nada se da će proračun i dalje rasti, te da je pred nama još uspješnije razdoblje.

I većina predstavnika gradskih tvrtki i ustanova složila se kako se vidi napredak, a bilo je riječi i o konkretnim potezima koji će se poduzeti. Jedan od njih je ustrojstvo riznice grada, a najavljeno je više od 40  obrazovnih programa koji će se provoditi u Pučkom otvorenom učilištu. Zbrinjavanje otpada i dalje će nam biti jedan od prioriteta, kao i  rad na pročistaču kojem će se posvetiti Vodovod i kanalizacija.

Gradonačelnik Domitrović svim je gradskim tvrtkama i ustanovama zahvalio na angažmanu povodom održavanja Bajkovitog adventa u Ogulinu, te svima poželio ugodne blagdana koji su pred nama.