Aktualno Županija

Nikola Badovinac na dan izbora: Zašto gradski referent za mjesnu samoupravu danas obilazi biračka mjesta i to u autu Zelenila?

Dan je predsjedničkih izbora i svi su stranački ljudi aktivirani, bilo kako promatrači, birači ili nešto treće no na snazi je izborna šutnja.

No ne šuti karlovački građanski aktivist Nikola Badovinac koji je danas prijepodne primjetio da jedan gradski zaposlenik, točnije referent za mjesnu samoupravu u Gradu Karlovcu Željko Šafar koristi službeno vozilo gradske tvrtke Zelenilo i da njime obilazi biračka mjesta.

– Dan izbora, službeno vozilo tvrtke Zelenilo, vozač je netko tko nema veze s tom tvrtkom, mislim da tvrtka ne radi nedjeljom (samo dežurni iz odjela za pogrebno), obilazak biračkih mjesta……..kako to? Koristi li netko nešto što ne smije u korist stranke na vlasti u gradu Karlovcu, pita se Badovinac sumnjajući na moguću zlouporabu.

– Gradonačelniče, što se događa? Tko je odgovoran? Molim hitnu reakciju ili ne smijete ništa! Jesu li i vozila iz ostalih gradskih tvrtki danas u funkciji izbora? O zaposlenicima u gradskim tvrtkama koji za vrijeme radnog vremena rade u svrhu stranke i izbora možemo sljedeći puta, kaže Badovinac koji je na Facebooku objavio i odluku direktora Zelenila da se službeni automobili ne smiju koristiti van radnog vremena. (KAportal.hr)