Aktualno Županija

Riješen misterij službenog vozila Zelenila – na dan izbora posudili ga Gradskom izbornom povjerenstvu

Službeno vozilo gradske tvrtke Zelenilo jučer je, na dan izbora, u prometu bilo zbog – posudbe.

Odgovorio nam je tako direktor Tomislav Vukelić, zamoljen za objašnjenje korištenja službenog vozila, u kojem je jučer za upravljačem viđen zaposlenik Grada Karlovca Željko Šafar. O tome je, podsjetimo, medije, gradonačelnika i Izborno povjerenstvo izvijestio građanski aktivist Nikola Badovinac.

– Nažalost, moramo odgovarati i na ovakva provokativna pitanja, ali očito da navedeni nemaju prave informacije koje su mogli dobiti i direktno od nas da su zatražili. Gospodin Šafar nije naš zaposlenik i ne znam kakve veze ima sa odlukom o zabrani korištenja službenih vozila u privatne svrhe. Zašto je Gradsko izborno povjerenstvo odredilo g. Šafara to pitanje trebate uputiti njima. U prilogu vam dostavljam zamolbu za vozilo koje je korišteno za potrebe Gradskog izbornog povjerenstva grada Karlovca, a ne u privatne svrhe, odgovorio nam je na upit Vukelić.

I doista dostavio zamolbu GIP-a Zelenilu u kojoj traže da im osigura kombi vozilo za prijevoz biračkog materijala. Precizirali su i da im treba 22. prosinca i 5. siječnja.(KAportal.hr)