Aktualno Županija

Krađe u Plaškom, Dugoj Resi i Karlovcu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je petnaest kaznenih djela, četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Vojnić) i tri prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom.

U razdoblju od 22. studenog do 23. prosinca nepoznati počinitelj provalio je u nenastanjenu kuću 63-godišnjaka na području općine Plaški te otuđio kućanske uređaje, aparate, galanteriju i drugo. Materijalna šteta veća je od 11.000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 52-godišnjaka da mu je 21. prosinca u ugostiteljskom objektu u gradskoj četvrti Švarča nepoznati počinitelj iz jakne otuđio naočale, etui s osobnim dokumentima i bankovnim karticama i drugo te da je pomoću njegove kartice ostvario više novčanih transakcija. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 41-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj 19. prosinca u čekaonici željezničkog kolodvora u Dugoj Resi otuđio novčanik s dokumentima i novcem te mobitel. Materijalna šteta je više tisuća kuna.