Aktualno OG sada Ogulin

Novo vodstvo Nogometnog kluba Ogulin – Miloša Vujnovića naslijedio Bojan Prebežić

U Domu obrtnika  održana je izvanredna izborna skupština Nogometnog kluba Ogulin. Skupština je održana na zahtjev, sada već bivšeg rukovodstva kluba.
Naime, dosadašnji predsjednik Nogometnog kluba Ogulin, Miloš Vujnović, podnio je izvješće o radu kluba u protekle dvije godine, izvjestivši nazočne o radu, rezultatima, financijama i svim aktivnostima koje su provođene u protekle dvije godine. Izvješće je jednoglasno prihvaćeno.
Miloš Vujnović zahvalio se potom na suradnji, prvenstveno igračima i suradnicima koji su uložili izniman trud u datim uvjetima i prošlogodišnju sezonu završili osvojivši prvo mjesto u Prvoj županijskoj ligi.
Zahvalio se i predstavnicima Nogometnog saveza Karlovačke županije, Školi nogometa, Sportskoj zajednici Grada Ogulina, a posebno gradonačelniku grada Ogulina, Daliboru Domitroviću na razumijevanju i potpori.
Izabrano je novo rukovodstvo na čelu sa predsjednikom Bojanom Prebežićem,  izabrano je šest članova Izvršnog odbora kao i novi Nadzorni odbor i disciplinska komisija.
Za 2020. g. donesen je financijski plan koji je jednoglasno usvojen.
Na kraju skupštine okupljenima se obratio gradonačelnik Dalibor Domitrović, zahvalio se dosadašnjem rukovodstu, a novom predsjedniku i vodstvu te izvršnim tjelima čestitao na izboru i zaželio puno uspjeha u daljnjem radu.