Aktualno Županija

Dugoreški gradonačelnik Boljar u novogodišnju čestitku ubacio i trodijelnu dvoranu: “Neka nam vodilja bude mudrost, a ne gnjev”

Dugoreški gradonačelnik Tomislav Boljar uputio čestitku svim građanima i priopćenjem poručio: “Neka nam vodilja bude mudrost, a ne gnjev, jer ćemo jedino tako sljedeću novu godinu dočekati na gradilištu trodijelne športske dvorane”.

Priopćenje i čestitku prenosimo u cijelosti:

Svim Dugoreščankama, Dugoreščanima i stanovnicima Karlovačke županije želim uspješnu i sretnu Novu godinu uz puno zdravlja i ostvarenje svih osobnih želja.

Siguran sam da su svi naši građani prepoznali važnost gradskih projekata koji su ostvareni u 2019. godini, od onih infrastrukturnih i komunalnih, projekata pomoći poduzetništvu i gospodarstvu, kulturnih i zabavnih projekata kao i onih od važnosti za djecu i mlade.

Ne želeći Vam kvariti novogodišnje blagdane te u duhu praštanja i razumijevanja ponekad teško shvatljivih priopćenja, želim samo nekima kratko poručiti da priznati svoju grešku nije mana već vrlina.

Neka svatko radi svoj posao sukladno dogovoru, dobroj poslovnoj praksi i vodeći računa o najboljem interesu građana.

Neka nam vodilja bude mudrost, a ne gnjev, jer ćemo jedino tako sljedeću novu godinu dočekati na gradilištu trodjelne školske športske dvorane.

S poštovanjem,

GRADONAČELNIK

Tomislav Boljar, emba

(KAportal)