Šokantna odluka Meghan Markle i princa Harryja: Odstupaju sa svih kraljevskih dužnosti, ali i mijenjaju adresu stanovanja

Ono o čemu se cijelog dana šuškalo u svim britanskim medijima, večeras je i potvrđeno na službenom Instagram profilu vojvode i vojvotkinje od Sussexa.

Meghan Markle i princ Harry odriču se kraljevskih dužnosti, a donijeli su i odluku da će živjeti na relaciji Velike Britanije i Sjeverne Amerike.

‘Nakon mnogo mjeseci provedenih u razgovoru i razmišljanju, odlučili smo se na promjenu ove godine i započinjemo utirati put progresivnoj novoj ulozi unutar ove institucije. Stoga, namjera nam je odstupiti sa kraljevskih dužnosti koje su nam date u kraljevskoj obitelji, ali i raditi kako bi bili financijski neovisni.
Naravno, nastavljamo u potpunosti podržavati Njezino Veličanstvo kraljicu. Zahvaljujući vašem ohrabrenju, osobito posljednjih nekoliko godina, osjećamo se spremnim za ovu promjenu. Naš je plan da svoje vrijeme provodimo između Velike Britanije i Sjeverne Amerike’, stoji u službenoj objavi na Instagram profilu vojvode i vojvotkinje od Sussexa.
Kako su dalje napisali, život na dva kontinenta pomoći će im da odgoje svog sina da bude zahvalan za kraljevsku tradiciju u kojoj se rodio, ali i s druge strane imat će dovoljno prostora da se fokusiraju na novo poglavlje svog života.(tportal)

Facebook Comments