Aktualno Županija

Vodovod i kanalizacija dobit će direktoricu – dužnost preuzima Katarina Malenica, sadašnja voditeljica Sektora financija, inače HDZ-ova predsjednica MO Pokupska Dolina

Nikolu Rogoza na direktorskom mjestu u Vodovodu i kanalizaciji naslijedit će Katarina Malenica, sadašnja voditeljica Sektora financija u toj tvrtki, kandidatkinja HDZ-a za Gradsko vijeće na prošlim izborima, te aktualna predsjednica Vijeća MO Pokupska Dolina.

Rogoz je, podsjetimo, prošli tjedan podnio neopozivu ostavku, a Nadzorni odbor tvrtke danas odlučio da će s dužnosti biti razriješen 20. veljače. Nakon što Rogoz odradi otkazni rok, na njegovo će mjesto sjesti zaposlenica te tvrtke Katarina Malenica.

Odlučeno je to na današnjoj sjednici NO, o čemu su se, vrlo ekspeditivno, oglasili iz ViK-a.

– Nadzorni odbor jednoglasno je ukazao povjerenje Katarini Malenici, mag. oec. da obnaša dužnost direktora od 21.2.2020., do raspisivanja natječaja. Gđa Malenica zaposlena je u Društvu od 1.9.2009. g. te je u proteklom periodu stekla iskustvo na području financija, računovodstva, javne nabave i EU fondova. Od travnja 2018.g., voditeljica je Sektora financija, računovodstva i komercijale. Budući da je članica užeg Kolegija Društva, dobro je upoznata sa svim poslovnim procesima i aktivnostima, izvijestili su iz ViK-a.

Dodali su kako je NO “zahvalio direktoru Rogozu na vođenju Društva uz posebnu zaslugu za napore usmjerene ka provedbi projekta Aglomeracija Karlovac Duga Resa te aktivnostima za smanjenje gubitaka vode, kroz koje je u protekloj godini realizirano više projekata”. Te će poslove tvrtka i nastaviti.

– Društvo se nastavlja baviti redovnim poslovnim aktivnostima, uz posebnu pozornost na kvalitetu usluga, rad na smanjenju gubitaka vode u sustavu te provedbu projekta Aglomeracija Karlovac Duga Resa, javili su iz Vodovoda i kanalizacije. (KAPortal)

KAportal.hr